Organisatie congres toekomst autobrandstoffen

Opdrachtgever: Bovag afdeling BBT, Bunnik

Wat tanken we over tien jaar en wie bepaalt dit? Onder deze titel organiseerde BOVAG eind 2005 in NEMO Amsterdam een congres voor alle aangesloten tankstationhouders. Als zij investeringen doen, zijn die vaak voor de lange termijn en bij het afsluiten van contracten moeten ze zorgen dat ze de innovatie-boot niet missen.

Samen met: Ellen Hiep (HiePRactief) en Susan Goedknegt (StraITsolutions) vormde Bind het team dat dit congres inhoudelijk en organisatorisch voorbereidde. Met Wubbo Ockels en (toenmalig staatssecretaris van Milieu) Pieter van Geel als special guests. Maar voor de deelnemers waren de sessies met ondernemers in alternatieve brandstoffen zoals bio-ethanol, waterstof, biodiesel en aardgas zeker zo interessant. En op de markt konden zij direct met bedrijven in gesprek.

Douwe Wielenga kon in dit project zijn achtergrond als Wagenings Milieukundige goed gebruiken en was verantwoordelijk voor de inhoudelijke bijdragen en sponsorwerving. Een dynamische dag waar veel ondernemers geinspireerd en goed geinformeerd van terug kwamen. Zij hadden hem dan ook ondergaan: de Energy Experience!